Augustenborghallerne søger centerleder

 

Vi søger en engageret ny centerleder med gode samarbejdsevner fordi vores nuværende centerleder gennem mange år har valgt at gå på efterløn ved årsskiftet.

Du vil som centerleder få ansvaret for den daglige drift og i samarbejde med hallens bestyrelse stå for den fortsatte videreudvikling af centret og sikre, at vi når vores mål. Vi er Green Sport Facility-certificeret og gør en aktiv indsats for at minimere vores energiforbrug og passe på vores miljø.

Augustenborghallerne er en selvejende institution, der råder over to idrætshaller, kultursal, motionscenter, skydebaner, cafeteria, møde- og kursusfaciliteter. Vores brugere er fordelt på en række foreninger, Augustenborg skole, firmaer og private, samt en række besøgende i forbindelse med messer, kultur- og virksomhedsarrangementer.

Foruden centerlederen har vi tre fuldtidsansatte medarbejdere, samt to ungarbejdere.

Arbejdet
Som Centerleder får du ansvaret for den daglige drift og administration af Augustenborghallerne.

Det vil sige ansvaret for, at centret vedligeholdes og altid fremstår pænt og rengjort såvel indvendigt som udvendigt, servicering af hallens brugere, cafeteria-drift og udlejning, motivering af medarbejderne, samt regnskabs- og budgetmæssigt ansvar i samarbejde med hallens bestyrelse.

Det forventes, at du indgår i den daglige drift og vagtplanlægningen sammen med det øvrige personale, og du skal påregne forskudt arbejdstid, dag, aften og weekend, afhængigt af aktivitetsniveauet i centeret.

Du bliver en vigtig brik i at sikre og videreudvikle Augustenborghallernes bestræbelser for at være byens naturlige samlingssted med en bred vifte af tilbud både sportslige og kulturelle. Derfor håber vi at du kan identificere dig selv med mange af de nedenstående egenskaber.

Vi søger en centerleder, som er:
• Synlig og har gode kommunikationsevner
• Imødekommende over for børn og voksne
• God til at skabe relationer og fremme det gode samarbejde
• Struktureret og serviceminded
• Praktisk, og har håndelag for mindre vedligeholdelsesopgaver, gerne med håndværksmæssig baggrund
• Økonomisk bevidst og har kendskab til regnskab og budgetlægning
• Initiativrig, fleksibel og ser muligheder frem for begrænsninger
• Interesseret i at udvikle og fremme centrets tilbud, så nye aktiviteter og arrangementer kan tiltrækkes
• IT-kyndig på brugerniveau
• Lokalt forankret – og helst med bopæl i Sønderborg kommune.

Vi tilbyder:
• En god arbejdsplads og et alsidigt, spændende job, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen.
• Et positivt og konstruktivt arbejdsmiljø med masser af daglige udfordringer i et center fuld af liv.
• En bestyrelse der aktivt støtter op omkring dit arbejde.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat fra 1. december 2021. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores nuværende centerleder Erik Gade på tlf. 6172 9910 eller Augustenborghallernes bestyrelsesformand Peter Buhl på tlf. 2163 0817, og du kan læse mere om centeret her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV. Send den til formand@augustenborghallen.dk mærket “Centerleder” senest mandag den 30. august. Samtaler forventes afholdt i uge 37 og 38.