Arrangementer

Kultursalen • 4. december 2021 • kl. 14.00 til 16.00: AFLYST pga. stigende smittetal 😢


Desværre aflyst!

 

 
Kultursalen • 17. og 18. december 2021: Julekoncert med Mark & Christoffer (begge koncerter er UDSOLGT!)

Fredag og lørdag den 17. og 18. december

Sidste år måtte julekoncerterne aflyses pga. Corona – men det lykkedes heldigvis at gennemføre nogle fantastiske forårskoncerter med Mark og Christoffer i stedet for.

Men i år bliver det igen rigtig jul og traditionen tro, så vil Mark & Christoffer slutte deres juleturné i Kultursalen i Augustenborghallerne. Så glæd jer, der er igen lagt op til julehygge og det bliver utvivlsomt en helt forrygende oplevelse,  med Mark & Christoffers flotte guitarspil, dejlige sangstemmer og lune humor.

Mark & Christoffer spiller selvfølgelig en del af de kendte sange, der på en eller anden måde handler om julen, men de har også altid nyt på programmet.

Hvis det går som de øvrige år, så bliver der fuld fart på billetsalget. Du kan læse mere om koncerten og købe din billet HER.

Arrangør: MIF Kulturafdeling i samarbejde med Augustenborghallerne

 
Hallen • 18. og 19. december 2021: Kellmann's VVS Cup

 
Lørdag og søndag den 18. og 19. december

Så går det løs igen med årets indendørs fodboldstævne.

 

MIF Fodbold og Kellmann’s VVS & Blik ApS inviterer til indendørs fodboldstævne i Augustenborghallerne, hvor der spilles i rækkerne U6-U13.

HENT INVITATIONEN HER! Tilmelding også muligt via STAEVNER.DK

STOR TAK til hovedsponsor Kellmann’s VVS & Blik ApS, Hørup for opbakning igen i år – og fra Nordea, der igen i år sponsorerer en overraskelse til U6+U7 samt gode præmier til det amerikanske lotteri.

Arrangør: MIF Fodbold og Kellmann’s VVS & Blik ApS

 
Kultursalen • 21. januar 2022: Almost Irish

 
Fredag den 21. januar 2022

Almost Irish kan igen opleves i Kultursalen i Augustenborg

Selvom bandnavnet er engelsk og de fortolker irsk og skotsk folkemusik og teksten på hjemmesiden er engelsk, så er de pæredanske, født og opvokset i Vestjylland. Navnet er Almost Irish, og den 21. januar 2022 gæster bandet atter Kultursalen i Augustenborghallerne.

Vi er glade for atter at kunne præsentere Almost Irish for vores publikum. Det er nu sjette gang de vil begejstre os alsingere og sønderjyder, siger Poul Andersen, der er musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings kulturafdeling.

Bandets fire medlemmer er brødre og fra Vestjylland. I 2002 mødte de den Derry-fødte folkemusiker, Denis McLaughlin, som introducerede dem til en verden af irsk folkemusik og såede frøet til det, der i dag er Almost Irish.

De unge herrer har spillet landet tyndt med afstikkere til Norge, Tyskland, Nordirland og Skotland med deres brede repertoire af traditionelle irske og skotske folkemusik samt udgivet seks album.

Billetter til koncerten med Almost Irish kan købes på www.mif.dk/kultur.