David Davies Band spiller i Kultursalen fredag den 2. februar 2018

Nu har du igen chancen for at høre god gedigen folkemusik i Kultursalen. Vi får besøg af David Davies Band den 2. februar kl. 20.00. Det er endda med lokalt islæt for bassisten Jan Peter Schmidt er opvokset på Nordals

Bandet er Two Danes and a Welsman der spiller Irsk, Skotsk og Amerikansk folkemusik samt Gospel og Spirituals.  Det hele leveres på en dejlig uforpligtende måde, som altid gør David Davies Band til en positiv oplevelse.

Bandet er kendt fra bla. Skagen Festival, Strib Vinter festival, Bobby Festival i Sønderborg og mange andre steder.

David Davies Band består af: David Davies på guitar og vokal og er født i South Wales i byen Cwmfelinfach, men han har været bosat i Danmark siden 1970. Keld Nielsen på Mandolin, Mandola og vokal. Keld spiller også med Vestjydsk Folkfighters. Jan Peter Schmidt på Bas og Vokal. Jan stammer fra Nordals og har siden 1962 slået sine musiske folder indenfor ” pigtråd ” dansemusik, jazz og folk.

Der er lagt op til en festlig aften med god musik i ørene og koldt fadøl i hanerne. Husk at rigtig musik skal høres live i Kultursalen.

Billetter a’ 75 kr. kan købes  HER eller ved indgangen der åbnes kl. 19.00

Arrangør: MIF kulturafdeling i samarbejde med Augustenborghallerne.

Augustenborghallernes 50 års jubilæum

Sæt stort X ved den 24. marts 2018, og vær med til at fejre Augustenborghallernes 50-års jubilæum. Flere oplysninger følger snarest.